Ευχες για περαστικα Reviewed by Momizat on .  Blogs, Twitter και Facebook πήραν φωτιά από τη στιγμή που μαθεύτηκε το παρολίγο τραγικό ατύχημα της Άννας Βίσση στη σκηνή. Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι στο Κέντ  Blogs, Twitter και Facebook πήραν φωτιά από τη στιγμή που μαθεύτηκε το παρολίγο τραγικό ατύχημα της Άννας Βίσση στη σκηνή. Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι στο Κέντ Rating:
You Are Here: Home » LIFESTYLE » Ευχες για περαστικα

Ευχες για περαστικα

Ευχές για περαστικά 
Blogs, Twitter και Facebook πήραν φωτιά από τη στιγμή που μαθεύτηκε το παρολίγο τραγικό ατύχημα της Άννας Βίσση στη σκηνή. Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι στο Κέντρο Αθηνών είδαν την Άννα

Βίσση να πέφτει σε ένα κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά στη σκηνή. Η τραγουδίστρια εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πάνω μέρος της σκηνής Άννα Βίσση χτύπησε στο αριστερό της πλευρό. 

Η Άννα Βίσση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός της. Όπως όλα δείχνουν και έπειτα από τις συστάσεις των θεράποντων ιατρών η Άννα Βίσση ενδέχεται να επιστρέψει στο Κέντρο Αθηνών στις 9/11.   
Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έγινε γνωστή και οι ευχές για περαστικά άρχισαν να γεμίζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Την επόμενη μέρα η Αννίτα Πάνια ξεκίνησε την εκπομπή της στέλνοντας τα δικά της περαστικά στην Άννα Βίσση: «Είναι η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, ο αγαπημένος μας Άννα Βίσση είναι καλά στην υγεία της. Σοκάρεσαι από το τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγαπημένο σου άνθρωπο!»
  myself.gr
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top