ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Μικρομάγαζο» με νοσοκομειακά υλικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Reviewed by Momizat on . Απίστευτες καταγγελίες καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» σε ότι αφορά το θέμα της προμήθειας νοσοκομειακών υλικών στους χώρους του Απίστευτες καταγγελίες καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» σε ότι αφορά το θέμα της προμήθειας νοσοκομειακών υλικών στους χώρους του Rating:
You Are Here: Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ » ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Μικρομάγαζο» με νοσοκομειακά υλικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Μικρομάγαζο» με νοσοκομειακά υλικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Απίστευτες καταγγελίες καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο»

σε ότι αφορά το θέμα της προμήθειας νοσοκομειακών υλικών στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε η κ. Μαρία Γερασοπούλου που διαθέτει κατάστημα με ορθοπεδικά υλικά, η οποία και υποστήριξε ότι «υπάρχει καθοδήγηση συγγενών των ασθενών, ώστε να αγοράζουν υλικά από συγκεκριμένο κατάστημα». Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια «αυτό επαναλαμβάνεται εδώ και τρία χρόνια, χωρίς κανείς εκ των αρμοδίων να έχει παρέμβει».
Η καταγγέλλουσα ανέφερε συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έγινε πριν από έξι μήνες, όταν – όπως επισήμανε – «συγγενείς ασθενούς που νοσηλεύονταν στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παρήγγειλαν από το κατάστημά μας ένα αερόστρωμα για τον ασθενή τους. Στο Νοσοκομείο πήγε ο άνδρας μου για να εκτελέσει την παραγγελία όπου και διαπίστωσε ότι είχε ήδη παραδοθεί αερόστρωμα από άλλο κατάστημα» και αναφέρθηκε σε συστάσεις που είχαν γίνει στους συγγενείς από στελέχη της Κλινικής – χωρίς να τα κατονομάσει – ώστε να προμηθευτούν από συγκεκριμένο κατάστημα το αερόστρωμα. Παράλληλα, η καταγγέλλουσα πρόσθεσε ότι «αυτά δεν γίνονται μόνο στην ορθοπεδική κλινική, αλλά και σε άλλες κλινικές».
Η κ. Γερασοπούλου δήλωσε ότι «σε επικοινωνία που είχα με τον διοικητή του Νοσοκομείου εκείνος μου είπε ότι συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν μπορούν να αποδειχτούν εύκολα». Παράλληλα, η καταγγέλλουσα έκανε λόγο για «συγκεκριμένο νοσηλευτή που συνδέεται με κατάστημα νοσοκομειακών υλικών».
Η κ. Γερασοπούλου τόνισε ότι εδώ και τρία χρόνια έχει προσφύγει τόσο στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπως επίσης και στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, αλλά και στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, χωρίς να έχει προχωρήσει κάποια ουσιαστική διαδικασία διερεύνησης.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της τόνισε ότι «τα έτη 2009, 2010 και 2011 έγιναν προμήθειες νοσοκομειακών υλικών, τα οποία δεν ήταν νοσοκομειακά, για τα οποία δαπανήθηκαν 150.000 ευρώ».

 

ΠΗΓΗ:http://press-a.gr
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top