Μαριαννα Ντουβλη και ο Βιασμος της Καμαριερας της-Νεο ροζ dvd τσοντα (+18) (video) Reviewed by Momizat on . Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί σήμερα  στα περίπτερα όλης της χώρας.Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η “Μαριά Ντο Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί σήμερα  στα περίπτερα όλης της χώρας.Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η “Μαριά Ντο Rating:
You Are Here: Home » LIFESTYLE » Μαριαννα Ντουβλη και ο Βιασμος της Καμαριερας της-Νεο ροζ dvd τσοντα (+18) (video)

Μαριαννα Ντουβλη και ο Βιασμος της Καμαριερας της-Νεο ροζ dvd τσοντα (+18) (video)

Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί σήμερα  στα περίπτερα όλης της χώρας.Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η “Μαριά Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της”, στην οποία η πάμπλουτη Μαριάννα ζει μια καταπληκτική ζωή σε μια έπαυλη, με οδηγό, σωματοφύλακες και φυσικά καμαριέρες!

Όταν όμως ένας σωματοφύλακας “πιάνει” μια ελαφροχέρα καμαριέρα να κλέβει τα χρυσαφικά της Μαριάννας, η ζωή στην έπαυλη θα “αγριέψει” για όλους.
Η αρχή θα γίνει όταν οι σωματοφύλακες τιμωρούν τις καμαριέρες για την ανήθικη πράξη τους! Στην συνέχεια θα δούμε την Μαριάννα να εξιστορεί σε μια φίλη της πως πήδηξε έναν άγνωστο.
Η εξιστόρηση αυτή θα αναστατώσει και όταν η Μαριάννα αρχίζει να δείχνει τους δονητές της στην φίλη της, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν και θα κάνουν ένα λεσβιακό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

ierosagon
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top