Οι οικοι ανοχης βγηκαν στη… διαφημιση Reviewed by Momizat on . Αστεία με τα ...πουλάκια των πελατών δεν γίνονται. Όταν ένας οίκος ανοχής είναι σοβαρός πρέπει και να το αποδεικνύει. Βλέπετε άλλωστε τι συμβαίνει στη Αθήνα, όπ Αστεία με τα ...πουλάκια των πελατών δεν γίνονται. Όταν ένας οίκος ανοχής είναι σοβαρός πρέπει και να το αποδεικνύει. Βλέπετε άλλωστε τι συμβαίνει στη Αθήνα, όπ Rating:
You Are Here: Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ » Οι οικοι ανοχης βγηκαν στη… διαφημιση

Οι οικοι ανοχης βγηκαν στη… διαφημιση


Αστεία με τα …πουλάκια των πελατών δεν γίνονται.

Όταν ένας οίκος ανοχής είναι σοβαρός πρέπει και να το αποδεικνύει.

Βλέπετε άλλωστε τι συμβαίνει στη Αθήνα, όπου το κράτος ανακάλυψε αίφνης ότι τα μπουρδέλα της πρωτευούσης στερούνται αδειών και το AIDS κυκλοφορεί ταχύτερα από την πανούκλα στο μεσαίωνα.
Στη Λάρισα τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν. Τα «σπίτια» εδώ έχουν άδεια ενώ τα κορίτσια μόνο που δεν κοιμούνται με τον γιατρό τους. Ο πελάτης όμως δεν τα γνωρίζει αυτά. Ή τουλάχιστον ο νέος πελάτης, αυτός που θέλει να ξοδέψει πέντε δεκάρες για να ξεχάσει τη σκοτούρα της κρίσης στην αγκαλιά των κοριτσιών.
Κάπως έτσι η θρυλική Σούλα, που στα χέρια της μεγάλωσαν δύο γενιές Λαρισαίων, πατρόνα σήμερα δύο εξαιρετικών οίκων ανοχής στην πόλη, αναγκάστηκε να βγει στις εφημερίδες με ανακοίνωση λες και πρόκειται για το… δασαρχείο. Ας όψεται το AIDS και τα κανάλια. Τα κορίτσια από πλευράς ιατρικών εξετάσεων είναι όλα στην πένα και ο πελάτης δικαιούται να το γνωρίζει. Ακόμα και την ώρα της διείσδυσης το βιβλιάριο υγείας είναι στη διάθεσή του.
Αν υπήρχε ISO για μπουρδέλα η Σούλα θα το έπαιρνε πρώτη…
Πηγή:  thessalianews
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top