Ο Καιρος το Πασχα στη Θεσσαλια Reviewed by Momizat on . Με τον καιρό να... συμμετέχει στο γιορτινό και αναστάσιμο κλίμα, αναμένεται να περάσουμε το φετινό Πάσχα, καθώς οι προβλέψεις για άστατο καιρό σε διάφορα μέρη τ Με τον καιρό να... συμμετέχει στο γιορτινό και αναστάσιμο κλίμα, αναμένεται να περάσουμε το φετινό Πάσχα, καθώς οι προβλέψεις για άστατο καιρό σε διάφορα μέρη τ Rating:
You Are Here: Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Ο Καιρος το Πασχα στη Θεσσαλια

Ο Καιρος το Πασχα στη Θεσσαλια


Με τον καιρό να… συμμετέχει στο γιορτινό και αναστάσιμο κλίμα,

αναμένεται να περάσουμε το φετινό Πάσχα, καθώς οι προβλέψεις για άστατο καιρό σε διάφορα μέρη της χώρας μας δεν θα επηρεάσουν άμεσα την Θεσσαλία, τουλάχιστον την Κυριακή, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου κ. Φ. Τακούδη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε.

Αύριο Μεγάλη Παρασκευή στην περιοχή μας θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες κυρίως στα ορεινά, χωρίς ωστόσο να «απειλείται» με βροχή η περιφορά του Επιταφίου στις μεγάλες θεσσαλικές πόλεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Το Μ. Σάββατο θα υπάρξουν βροχές κατά διαστήματα, ενώ σταδιακά από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, που σημαίνει ότι η αναστάσιμη χαρά θα έχει σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 21 βαθμούς.
Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος (με μερικές νεφώσεις), ενώ αναμένεται και μια μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα του Πάσχα, με την επιστροφή των εκδρομέων να γίνεται με καλές καιρικές προϋποθέσεις.
Καλή Ανάσταση σε όλους.

Πηγή:thessalianews
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top