Υπό κατάληψη η ΔΕΗ Λάρισας-ξεκινούν απεργίες οι συνδικαλιστές Reviewed by Momizat on . Υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί επ' αόριστον η ΔΕΗ Λάρισας, παρακωλύοντας τις συναλλαγές με το κοινό, ως αντίδραση στο Νομοσχέδιο του ΑΔΜΗΕ, που κατατίθεται ε Υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί επ' αόριστον η ΔΕΗ Λάρισας, παρακωλύοντας τις συναλλαγές με το κοινό, ως αντίδραση στο Νομοσχέδιο του ΑΔΜΗΕ, που κατατίθεται ε Rating: 0
You Are Here: Home » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ » Υπό κατάληψη η ΔΕΗ Λάρισας-ξεκινούν απεργίες οι συνδικαλιστές

Υπό κατάληψη η ΔΕΗ Λάρισας-ξεκινούν απεργίες οι συνδικαλιστές

δεη λαρισας

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί επ” αόριστον η ΔΕΗ Λάρισας, παρακωλύοντας τις συναλλαγές με το κοινό, ως αντίδραση στο Νομοσχέδιο του ΑΔΜΗΕ, που κατατίθεται εντός της εβδομάδας στη Βουλή. Την ίδια ώρα η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ Λάρισας και ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ, με τη συμμετοχή φορέων του νομού, πραγματοποιούν σήμερα σύσκεψη στα γραφεία της επιχείρησης.

Η σύσκεψη γίνεται με σκοπό, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «να συντονίσουμε τον αγώνα και να σταματήσουμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ».

Στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και της Επιτροπης Αγωνα Συνδικατων και Συλλογικοτητων Ν. Λαρισας τονίζεται επίσης ότι «αυτή την εβδομάδα κατατίθεται για ψήφιση στην Βουλή το Νομοσχέδιο ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και συνακόλουθα ολόκληρης  της ΔΕΗ.

Οι εγκαταστάσεις και οι πηγές παραγωγής ενέργειας αποτελούν κοινοκτημοσύνη όλων των Ελλήνων ,που από την διαχείριση τους απαιτούν ρεύμα φτηνό ,καθαρό ως κοινωνικό αγαθό και όχι με την μορφή πανάκριβου κερδοσκοπικού εμπορέυματος.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και μέλη της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται ήδη από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου σε επ” αόριστον κατάληψη του κτιρίου της ΔΕΗ στην οδό Καρδίτσης στην Λάρισα.

«Καλείται όλος ο πληθυσμός να συνδράμει μαζικά στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ και να διεκδικήσει Δημόσια και Κοινωνικά αγαθά για την ζωή , και όχι να δίνει την ζωή του βορά στις ανάγκες της κερδοσκοπίας των πολυεθνικών. Δεν πουλάμε,δεν ξεπουλιόμαστε. Αντιστεκόμαστε και διεκδικούμε μαζικά ,συλλογικά και οργανωμένα», καταλήγει η ανακοίνωση των συνδικαλιστών.

Σημειώνεται πως από σήμερα το απόγευμα οι εργαζόμενοι κατέρχονται σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.


Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top