ΛΑΡΙΣΑ : «Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο της περιοχής…Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες κλοπής Reviewed by Momizat on . Χρήματα από παγκάρι ναού στο Κιλελέρ της Λάρισας αποπειράθηκε να αφαιρέσει χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής δράστης ο οποίος συνελήφθη. Στην κατο Χρήματα από παγκάρι ναού στο Κιλελέρ της Λάρισας αποπειράθηκε να αφαιρέσει χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής δράστης ο οποίος συνελήφθη. Στην κατο Rating:
You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » ΛΑΡΙΣΑ : «Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο της περιοχής…Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες κλοπής

ΛΑΡΙΣΑ : «Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο της περιοχής…Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες κλοπής

_normal_0820362001367660090 nnew

Χρήματα από παγκάρι ναού στο Κιλελέρ της Λάρισας αποπειράθηκε να αφαιρέσει χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής δράστης ο οποίος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.Επίσης, χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην Λάρισα και ένας 29χρονος γιατί στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα ηλεκτρικά και μηχανικά εργαλεία. Όπως προέκυψε, ο δράστης μαζί με συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη νύχτα βιοτεχνία κατασκευής γυψοσανίδων και μεταλλικών κατασκευών, στο 7ο χλμ ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων, εργαλεία αξίας 8.000 ευρώ και από το φορτηγάκι του ιδιοκτήτη, εργαλεία αξίας, 5.000 ευρώ.

Ακόμη συνελήφθησαν προχθές ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 34 και 47 ετών αντίστοιχα, γιατί την προηγούμενη είχαν αποπειραθεί να αφαιρέσουν από κάβα στη Λάρισα έξι φιάλες ποτών, αξίας εξήντα ευρώ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, την ίδια μέρα, στο Ομορφοχώρι Λάρισας συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν αφαιρέσει συρματόπλεγμα μήκους 100 μέτρων από την περίφραξη της ΠΑΘΕ, ιδιοκτησίας αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου Α.Ε. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε το συρματόπλεγμα κατασχέθηκε.
Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top