Λάρισα: Λιανίκη 80 ευρώ καυσόξυλα το κυβικό – Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό Reviewed by Momizat on . Καυσόξυλα από 59 ευρώ το κυβικό (Κάρβουνα – Pellet – Προσανάματα) Πώληση χονδρική - λιανική σε όλη την Ελλάδα Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό Λάρισα:  Λιανίκη 80 Καυσόξυλα από 59 ευρώ το κυβικό (Κάρβουνα – Pellet – Προσανάματα) Πώληση χονδρική - λιανική σε όλη την Ελλάδα Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό Λάρισα:  Λιανίκη 80 Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ » ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ » Λάρισα: Λιανίκη 80 ευρώ καυσόξυλα το κυβικό – Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό

Λάρισα: Λιανίκη 80 ευρώ καυσόξυλα το κυβικό – Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό

Καυσόξυλα από 59 ευρώ το κυβικό (Κάρβουνα – Pellet – Προσανάματα) Πώληση χονδρική – λιανική σε όλη την Ελλάδα

Χονδρική από 59 ευρώ το κυβικό

Λάρισα:  Λιανίκη 80 ευρώ το κυβικό

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:1 ΚΥΒΙΚΟ ΞΥΛΟ = 630kg + – ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!!!!

Από το 2012 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των στερεών καυσίμων & θέρμανσης .Ξεκινήσαμε να καλύπτουμε τις ανάγκες της περιοχής της Λάρισας κυρίως σε καυσόξυλα -pellet- κάρβουνα και προσανάμματα  Διαθέτουμε καυσόξυλα,Pellet κάρβουνα. Με υπευθυνότητα σας προμηθεύουμε χονδρική λιανική ξυλεία της καλύτερης ποιότητας στεγνή για το τζάκι σας την ξυλόσομπα σας το λέβητα σας με ανωτάτη υγρασία 25% . Αναλαμβάνουμε την μεταφορά στο χώρο σας. Διαθέτουμε – Pellet απαλλαγμένο απο κάθε υγρασία.  στα καυσόξυλα μας η πώληση γίνεται με το κυβικό για να ξέρετε τι αγοράζετε & σε ποικιλία κορμών ( ελιά, δρύς, οξιά, πεύκο ) & τσουβαλιών ( ελιά, δρύς  οξιά, πεύκο ).Η διάστασης κοπής των καυσόξυλων είναι 25 εκατοστών και 35 εκατοστά.

 

Η εταιρία μας διαθέτει καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, στεγνά, ξερά ή χλωρά. Τα ξύλα μας διατηρούνται προστατευμένα από την βροχή και την υγρασία και διατίθενται στον χώρο σας σε άψογη κατάσταση.

 

Για την παραγγελία σας καλέστε μας στα τηλέφωνα: κιν.6977332189 – 6978779925 – 

 2410 231872 – 241 7700070

 

Η εταιρία μας διαθέτει τους παρακάτω τύπους καυσόξυλων

 

 

Ελιά 

Το ξύλο της ελιάς είναι μια εξαίρετη επιλογή για καύση σε τζάκι ή ξυλόσομπα. Έχει συνήθος μικρό μέγεθος, έχει μεγάλη απόδοση καύσης και ευχάριστη μυρωδιά.

 

 

Οξιά 

Το ξύλο της οξιάς είναι μαζί με της δρυός από τα αποδοτικότερα για καύση με υψηλή απόδοση και πλούσια φλόγα.

 

 

Δρυ 

Το ξύλο της δρυός είναι από τα ιδανικότερα για καύση σε τζάκι ή ξυλόσομπα. Καίγεται εύκολα αλλά όχι γρήγορα εκλύοντας πολύ καλό ποσοστό θερμότητας, έχει μεγάλη διάρκεια καύσης και δίνει ωραία φλόγα.

 

 

Πεύκο 

Το ξύλο του πεύκου είναι πολύ ιδιαίτερο ξύλο όσον αφορά τις ιδιότητές του. Παρουσιάζει μεγάλη φλόγα, λόγω της ριτίνης, καίγεται σχετικά γρήγορα με μεγάλη έκκληση θερμότητας. Το ξύλο του πεύκου πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή και την χρήση σίτας σε τζάκι λόγω της ιδιότητάς του να “σκάει” και να πετάει σπίθες. Είναι πάντως εξαίρετο, σε μικρά μεγέθη, για προσάναμα.

 

 

Δαδί 

Το δαδί είναι η καρδιά του πεύκου, πλούσιο σε ριτίνη και σε μικρό μέγεθος. Χρησιμοποιείται για προσάναμα μιας και παίρνει φωτιά πολύ εύκολα, την κρατάει για αρκετά λεπτά. Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 κιλών.

 

Το πέλλετ (pellet) είναι η νέαοικονομική και εναλλακτική μορφή καυσίμου.
Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για τις συμβατικές μορφές καυσίμου (πετρέλαιο), αυξάνονται διαρκώς οι τιμές τους ενώ μειώνονται διαρκώς τα αποθέματα. To pellet είναι πλέον η λύση για το καύσιμο στην θέρμανση και όχι μόνο.

Τι είναι το pellet ξύλου 

Το pellet ξύλου ή βιομάζα ξυλώδους μορφής είναι τυποποιημένο κυλινδρικό βιολογικό καύσιμο με μικρό μέγεθος το οποίο αποτελείται από υπολείμματα επεξεργασίας του ξύλου, δασικά και γεωργικά υπολείμματα. Για την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικές ουσίες και πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά άκρως οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Χρήσεις pellet

To pellet στέκεται απέναντι στα συμβατικά καύσιμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα προσφέροντας πλεονεκτήματα τόσο στην οικονομία όσο και στην ευκολία χρήσης. Είναι πλέον τεράστια η γκάμα θερμαντικών συσκευών, καυστήρων και διάφορων οικιακών συσκευών που χρησιμοποιούν το pellet ξύλου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των σύγχρονων κατοικιών χρησιμοποιούν ενεργειακά τζάκια και σόμπες που καίνε pellet ξύλου. Η απόδοση αυτών αγγίζει το 80% ενώ τα κατάλοιπα σε στάχτη και καπνό είναι ελάχιστα.

 

 

Κάρβουνο 

Η εταιρία μας διαθέτει κάρβουνα ξύλου σε συσκευασίες.
Τα κάρβουνα προορίζονται κυρίως για επαγγελματική χρήση όπως ψητοπωλεία, catering, ταβέρνες, εστιατόρια. Μπορεί να γίνει ασφαλώς και λιανική πώληση.

Για παραγγελίες επαγγελματικής χρήσης αναλαμβάνουμε και την διανομή στον χώρο σας.

 

 

 

Για την παραγγελία σας καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2410

231872 κιν.6977332189 6978779925

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμβουλές για τη καλύτερη επιλογή καυσόξυλων για το τζάκι και τη ξυλόσομπά σας.

 

Τώρα που η τιμή του πετρελαίου φθάνει στα ύψη, είναι η καλύτερη περίοδος να αγοράσετε ξύλα. Τι πρέπει να προσέξει όμως κάποιος κατά την αγορά καυσόξυλων για το τζάκι ή τη σόμπα του;

ΤΑ TOP ΞΥΛΑ

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Τι πρέπει να ξέρετε
ΕΛΙΑ καίγεται αργά και αποδίδει υψηλή θερμότητα και αποτελεί καλή επιλογή για άφθονη ζέστη. Δεν βγάζει αρκετή φλόγα. Κατά την αγορά ζητήστε να μην έχει ρίζες, γιατί συνήθως αυτές συγκρατούν χώμα που αυξάνει το βάρος των ξύλων και την τιμή.
ΔΡΥΣ αποδίδει μεγάλη θερμότητα και φλόγα. Αποτελεί και αυτά πολύ καλή επιλογή Η τιμή συνήθως είναι  υψηλότερη από την ελιά.
ΟΞΙΑ αποδίδει μεγάλη θερμότητα και φλόγα. Αποτελεί και αυτή πολύ καλή επιλογή για αυτό τη βάλαμε ψηλα στη λίστα. Η τιμή της συνήθως είναι  υψηλότερη από την ελιά.
ΠΕΥΚΟ Έχει το πλεονέκτημα ότι καίγεται με ευκολία και παράγει πολύ καλή φλόγα. Στα μειονεκτήματα του είναι ότι αποδίδει λιγότερη θερμότητα σε σχέση με τα προαναφερόμενα ξύλα και παράγει περισσότερο καπνό κατά την καύση επομένως το τζάκι σας πρέπει να τραβάει πολύ καλά αν το επιλέξετε. Αν καίτε συχνά πεύκο ίσως θα χρειάζεστε τακτικότερο καθαρισμό της καμινάδας αφού ο καπνός κάθεται στα τοιχώματα της καμινάδας.  Ακόμη κατά την καύση του «πετάει» αποκαΐδια και για αυτό καλό είναι να έχετε προστατευτικό πλέγμα μπροστά από το τζάκι.
ΛΕΥΚΑ Καίγεται εύκολα Αποδίδει  λιγότερη θερμότητα (περίπου τη μισή από τα άλλα)

Συμβουλές αγοράς

*Προσέξτε τα ξύλα που θα αγοράσετε να μην είναι βρεγμένα. Στην περίπτωση αυτή θα ζυγίζουν περισσότερο (επομένως θα τα πληρώσετε και ακριβότερα) και θα δυσκολευτείτε να τα ανάψετε ακόμη και με το καλύτερο προσάναμμα.

*Σημαντικό ρόλο παίζει και να διατηρείτε καθαρή την καμινάδα ώστε να διευκολύνεται η καύση και να εκπέμπει αρκετή θερμότητα το τζάκι.

Μυστικά για… καλά ανάματα

*Βάλτε την ειδική σκάρα που τοποθετείται στο τζάκι για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αέρα κάτω από τα ξύλα και να ανάψουν εύκολα. Τοποθετήστε μερικά λεπτά ξύλα, το προσάναμμα και από πάνω τα πιο χοντρά, ενώ στη συνέχεια ψηλά και χοντρά ξύλα τοποθετήστε τα χιαστί, για να επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί ανάμεσά τους.

*Για μεγαλύτερη απόδοση και καλύτερη καύση συνδυάζετε δύο ειδών ξύλα.

*Κατά διαστήματα αφήνετε μια χαραμάδα στο παράθυρο ώστε να υπάρχει αρκετός αέρας στο εσωτερικό του δωματίου, ώστε να διευκολυνθεί η καύση.

*Αν το τζάκι σας είναι καινούργιο, τις πρώτες φορές που θα το ανάψετε πρέπει η φωτιά να είναι μικρή.


Share

© 2012 Powered By Wordpress, Ανάπτυξη - Μελέτη Σχεδιασμού "the Smalls"

Scroll to top