Το ζήσαμε και αυτό.. Δύο περιστατικά που περιέγραψαν Λαρισαίες στο facebook και συγκεκριμένα την ημέρα του Σαββάτου και άλλο ένα μεσοβδόμαδα στην πόλη της Λάρισας, καταγγέλλουν άντρες που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι της ΔΕΗ για να εισβάλλουν με αυτόν τον τρόπο σε σπίτια!
Το Σάββατο περιγράφει η γυναίκα συγκεκριμένα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της ένας άντρας με γένια γύρω στα 30, αλλά θορυβήθηκε λόγω Σαββάτου και δεν άνοιξε την πόρτα. Κάλεσε στην συνέχεια την ΔΕΗ για να διαπιστώσει αν όντως είχε στείλει κλιμάκιο και η απάντηση της ΔΕΗ ήταν σαφώς αρνητική..
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην εβδομάδα όπου ένας άντρας χτύπησε το θυροτηλέφωνο του διαμερίσματος με την ίδια πρόφαση, όπου απάντησε ένα μικρό παιδί! Η γυναίκα έτρεξε στο μπαλκόνι να ελέγξει τον νέο άντρα αλλά δεν υπήρχε ούτε το αυτοκίνητο της ΔΕΗ!
Οι Λαρισαίες ανάρτησαν την καταγγελία σε ομάδες στο facebook όπου προειδοποιούν τις γυναίκες να είναι πιο προσεκτικές γιατί προφανώς κυκλοφορούν επιτήδειοι κλέφτες που προσποιούνται πως δουλεύουν στη ΔΕΗ!
Στο διαδίκτυο έχει σημάνει συναγερμός,, με άρωμα γυναίκας!
tinealarissa.gr