Ο λυπηρός απολογισμός από τις φονικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια είναι ένας από τους χειρότερους των τελευταίων ετών, μια που οι νεκροί είναι ήδη στους 31, ενώ πάνω από 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, από τις φλόγες που «τύλιξαν» την πλούσια κοινότητα του Μαλιμπού δεν γλίτωσαν και πολλές επαύλεις διασήμων, οι οποίοι εκκένωσαν επίσης τα σπίτια τους.

Ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Πιρσ Πρόσναν, Τζέραλντ Μπάτλερ, Ορλάντο Μπλουμ και Τζέσικα Σίμπσον οι οποίοι και έβγαλαν φωτογραφίες από τα κατεστραμένα σπίτια τους, αναρτώντας τις στα social media.  Στον αγώνα κατά της φωτιάς «τάχθηκε» και η Κλόι Καρντάσιαν.

Η διάσημη περσόνα, φορώντας μάσκα στο πρόσωπό της, έσπευσε να βοηθήσει τους πυροσβέστες, εφοδιάζοντάς τους με ό,τι χρειάζονταν. Η επίσης διάσημη αδερφή Κιμ Καρντάσιαν ενημέρωσε μέσω Twitter πως ένα μέρος της βίλας τους στο Xίντεν Χιλς «χτυπήθηκε» από τις φλόγες, αλλά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ανάμεσα στους διάσημους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ήταν επίσης η Lady Gaga, η Μίλα Σάιρους και  οτραγουδιστής Ρόμπιν Θικ.

 

Πηγή: marieclaire.gr