Είναι η μόδα τέχνη; Ναι  είναι μια ζωντανή τέχνη που ενίοτε ερμηνεύει την ιστορία, και γίνεται μέρος της. Κάποιες φορές μάλιστα εμπνέει και την μετέπειτα έμπνευση.  Το νέο εχγείρημα του Γιώργου Λάνθιμου απαντά καταφατικά σε αυτό το χρόνιο ερώτημα.

Και η Έμμα Στόουν στο εξώφυλλο του περιοδικού «W» το αποδεικνύει.  Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει την υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος και την επέλεξε  ως την« Favourite» πρωταγωνίστριά του για το ρόλο του μοντέλου.

Η Έμμα Στόουν υποδύεται την Φίλις, μια γυναίκα που ζει στο  Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια με τα 15 της σκυλιά. Φοράει υπέροχα floral ρούχα με έντονες αναφορές στα 70’s και η αλήθεια είναι ότι προσεγγίζει τον χαρακτήρα που υποδύεται στη φωτογράφηση με μεγάλη αφοσίωση και επαγγελματισμό.

«Αρχικά σκεφτήκαμε να προβάλλουμε μια γυναίκα που αγαπάει τα λούτρινα ζώα. Ήθελα το δωμάτιο να είναι γεμάτο ψεύτικα σκυλιά. Τα ζώα αποτελούν μέρος της ζωής μας, γι’αυτό και υπάρχουν πάντα στις ταινίες μου. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι σχέσεις που έχουμε με αυτά είναι κάπως παράξενες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ζώα που είναι εντάξει να φάμε και ζώα που δεν θα ονειρευόμασταν να φάμε. Είναι παράξενο και οι θεωρίες γύρω από τα ζώα, εντυπωσιακές», είπε ο Λάνθιμος. «Το συζητήσαμε με την Έμμα. Από τη στιγμή που αγαπάει τα ζώα πολύ, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τα λούτρινα ζώα με 15 αληθινά σκυλιά».