12.9 C
Larissa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟίκος Νυφικών “LILIAN” ·η εμπειρία εγγύηση της ποιότητας (ΦΩΤΟ)

Οίκος Νυφικών “LILIAN” ·η εμπειρία εγγύηση της ποιότητας (ΦΩΤΟ)

O Οίκος Νυφικών «LILIAN» ξεκίνησε πριν από περίπου 19 χρόνια το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της υψηλής ραπτικής και συνεχίζει ως σήμερα, με ευγένεια, μεράκι και αγάπη να βοηθά τη νύφη να ζήσει όπως ονειρεύεται την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Σήμερα, ο Οίκος Νυφικών «LILIAN» περιμένει για να σας εκπλήξει, στον ζεστό  και φιλικό χώρο που διαθέτει, στην 23ης Οκτωβρίου 76, στη Λάρισα.



Εκεί, το προσωπικό του  καταστήματος θα σας υποδεχθεί  θερμά και θα σας δώσει την ευκαιρία  να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας, μέσα από μια πλούσια συλλογή νυφικών, που αποτελείται από  υπέροχα κομμάτια, ραμμένα και κεντημένα μετα καλύτερα υλικά και υφάσματα, από κορυφαίουςσχεδιαστές, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Οι νυφικές δημιουργίες του οίκου αποτελούν αδιαμφισβήτητα σημείο αναφοράς για τον ανταγωνισμό και αντικείμενο θαυμασμού για όλους τους λάτρεις των ποιοτικών νυφικών, ενώ απευθύνονται σε όλα τα γούστα και σώματα και παρουσιάζουν τεράστιο εύρος τιμών, εξηγώντας τον λόγο που όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο.

Ακόμα, ο οίκος νυφικών «LILIAN» έχει εξίσου εντυπωσιακές προτάσεις και για μπομπονιέρες, λαμπάδες, στέφανα, καθώς και άλλα νυφικά αξεσουάρ.  Παράλληλα διαθέτει και μια τεράστια ποικιλία σε  επώνυμα ρουχαλάκια βάπτισης και σετ από αξεσουάρ βάπτισης, που θα κάνουν παραμυθένια τη βάπτιση του παιδιού σας. 

 Οίκος Νυφικών Lilian

Νυφικά Demetrios

 Διεύθυνση:23ηςΟκτωβρίου 76 – Λάρισα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας/Fax: 2410535301

                                                                               Email: Liliankardara@gmail.com

         Facebook:https://www.facebook.com/oikos.nifikon.lilian/

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα