ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ30χρονος πήγε για μπάνιο στον Αλιάκμονα και χάθηκε

30χρονος πήγε για μπάνιο στον Αλιάκμονα και χάθηκε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στον Αλιάκμονα για την εξαφάνιση ενός 30χρονου που πήγε για μπάνιο στον ποταμό και χάθηκαν τα ίχνη του.

Για τον εντοπισμό του έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Φράγμα του Αλιάκμονα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, όταν τρία άτομα από την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Βαρβάρας μπήκαν στον ποταμό για να κολυμπήσουν.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ένας από αυτούς (υπήκοος Σουδάν), χάθηκε ξαφνικά μέσα στον ποταμό.

Αυτήν την ώρα, πυροσβέστες «χτενίζουν» με βάρκα όλο το ποτάμι για να τον εντοπίσουν.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα