ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣάκης Αρναούτογλου: Πολικές θερμοκρασίες στη Λάρισα για ένα 48ωρο

Σάκης Αρναούτογλου: Πολικές θερμοκρασίες στη Λάρισα για ένα 48ωρο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο παγετός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επέλασης της «Μήδειας» στην περιοχή της Θεσσαλίας τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, οι έντονες χιονοπτώσεις του Σαββατοκύριακου δίνουν τη θέση τους στον ισχυρό παγετό, με τον υδράργυρο να κατρακυλά αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Σάκης Αρναούτολου, τις επόμενες 48 ώρες στην περιοχή θα επικρατήσουν πολικές θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως και τους -15o C και δύο με τρεις βαθμούς ακόμη χαμηλότερα στις ορεινές περιοχές.

«Στο στόχαστρο της δεύτερης φάσης της κακοκαιρίας θα βρεθούν για το επόμενο 12ωρο Αττική, Βοιωτία και Εύβοια», διευκρίνισε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Από την Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται και ο υδράργυρος θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

ert.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα