ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για τον Μουκάντζο!»

«Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για τον Μουκάντζο!»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δείτε τι είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Αθανασιάδης
Για το φινάλε;
«Θα φτάσουμε και στο πέναλτι. Πρώτα απ’ όλα το ματς είναι 0-2 στο σκορ και βάζουμε την ΑΕΛ στο παιχνίδι. Δόξα τω Θεώ έπιασα το πέναλτι και στην αντεπίθεση βάλαμε το γκολ. Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να μη δεχόμαστε γκολ. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω το πέναλτι. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση. Μου είπε να περιμένω, έπεσα σωστά και το έπιασα».
Για το γεγονός ότι πήγες στον Μουκάντζο μετά το ματς και τον αγκάλιασες;
«Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για το Μουκάντζο! Μπορεί να βρεθώ κι εγώ στο μέλλον σε παρόμοια θέση. Μπορεί να χάσω τη μπάλα, να δεχθώ γκολ και να μην κερδίσουμε. Συμβαίνουν αυτά».
Για το μπλακ άουτ της ΑΕΚ και τη σημασία της νίκης;
«Ναι φυσικά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί ξαναπάμε 2οι. Πρέπει να μείνουμε δεύτεροι».

ΠΗΓΗ: aelole.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα