ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑπό 27-29 Απριλίου η 5μερης για το Κυπριακό

Από 27-29 Απριλίου η 5μερης για το Κυπριακό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Από τις 27 έως τις 29 Απριλίου στη Γενεύη θα πραγματοποιηθεί η άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό. «Σε συνέχεια των διαβουλεύσεων που διεξήγαγε εκ μέρους του γγ η ανώτερη αξιωματούχος του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, τους περασμένους μήνες, ο γενικός γραμματέας προτίθεται να συγκαλέσει μία άτυπη συνάντηση 5+1 για το κυπριακό ζήτημα, στη Γενεύη της Ελβετίας, από τις 27 μέχρι τις 29 Απριλίου», ανέφερε ο εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Stephane Dujarric σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, «ο σκοπός της συνάντησης θα είναι να προσδιοριστεί αν υπάρχει κοινό έδαφος για να διαπραγματευτούν τα μέρη μια διαρκή λύση του κυπριακού προβλήματος, εντός ενός προβλεπτού ορίζοντα».

ΠΗΓΗ: www.militaire.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα