ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚόκκαλης σε Λιβανό: Να αποζημιωθούν άμεσα τα υπερπρώιμα ροδάκινα...

Κόκκαλης σε Λιβανό: Να αποζημιωθούν άμεσα τα υπερπρώιμα ροδάκινα και νεκταρίνια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Παρέμβαση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό  πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με την αποζημίωση δενδρωδών καλλιεργειών από τον παγετό του 2020.

Όπως εξηγεί ο κ. Κόκκαλης «από τον παγετό του 2020 και τη διαδικασία αποζημίωσης των πληγεισών καλλιεργειών, συντελείται μεγάλη αδικία σε παραγωγούς υπερπρώιμων ποικιλιών ροδάκινου και νεκταρινιού. Οι συγκεκριμένες καλλιέργειες αν και υπέστησαν ζημιά, δεν αποζημιώθηκαν λόγω τεχνικών λαθών που διαπιστώθηκαν στο μηχανισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ουσιαστικά έχουν καταβληθεί μισές αποζημιώσεις. Είναι επιβεβλημένο να υπάρξουν άμεσα με ταχείς διαδικασίες οι απαιτούμενες διορθώσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των συγκεκριμένων παραγωγών και μάλιστα σε μία εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα