13.4 C
Larissa
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ«Αβάντα» Σταϊκούρα σε Κόκκαλη στη Βουλή

«Αβάντα» Σταϊκούρα σε Κόκκαλη στη Βουλή

Την αυτόματη αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης για επιχειρήσεις σε περιοχές που πλήττονται από φυσικές καταστροφές ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής  όπου εισήχθη προς συζήτηση το νομοσχέδιο του συμπληρωματικού προϋπολογισμού, προαναγγέλλοντας τροπολογία που θα αφορά  έξι+ έξι μήνες κατά περίπτωση.

Την πρόταση να θεσμοθετηθεί με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα η παράταση μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης , δηλαδή πάγωμα λογαριασμών, κατασχέσεις σπιτικών κλπ, έκανε ο Βασίλης Κόκκαλης, υπογραμμίζοντας ότι θα βοηθήσει πολύ επιχειρήσεις σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Όπως είπε ο κ. Κόκκαλης κάθε φορά που έχει μια θεομηνία, φωτιά, πλημμύρες, σεισμό, βγαίνει μια απόφαση που αναστέλλει τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, ενώ θα μπορούσε να γίνεται με έναν αυτόματο τρόπο.



Ο υπουργός Οικονομικών αφού σχολίασε λέγοντας «αυτή είναι σοβαρή αντιπολίτευση, κι όχι όσα ακούσαμε με ανεύθυνες προτάσεις, σαν το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» , ανακοίνωσε ότι θα φέρει τροπολογία με μέτρα για την πανδημία , στην οποία θα προβλέπει την εξάμηνη παράταση μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, με δυνατότητα άλλων έξι μηνών παράτασης.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τον Λαρισαίο…

Λ.Π.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα