ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕνίσχυση των πιστώσεων LEADER ζητά ο Δήμος Ελασσόνας

Ενίσχυση των πιστώσεων LEADER ζητά ο Δήμος Ελασσόνας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ν.Γάτσας: Οι επιχειρήσεις και οι φορείς χρειάζονται ανασυγκρότηση μετά τον καταστροφικό σεισμό

 

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ζητώντας να ενισχυθούν οι πιστώσεις της Πρωτοβουλίας LEADER/CLLD, προκειμένου να ενισχυθούν ιδιώτες και δημόσιοι φορείς, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις Προσκλήσεις της Πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση τους.

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Ενίσχυση πιστώσεων της Πρωτοβουλίας LEADER / CLLD

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό της 3 ης Μαρτίου 2021 και βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με απόφαση του Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας.

Από την εκδήλωση του φαινομένου έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές βασικές υποδομές πολλών Κοινοτήτων αλλά και πολλές επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η ενίσχυση των πιστώσεων της Πρωτοβουλίας LEADER / CLLD, προς ιδιώτες αλλά και δημόσιους φορείς όπως ο Δήμος, ώστε οι δικαιούχοι να εκμεταλλευτούν τις Προσκλήσεις της Πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση των επιχειρήσεων αλλά και των δημοσίων φορέων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα