ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ870.000 ευρώ στους δήμους της Λάρισας για τις λειτουργικές...

870.000 ευρώ στους δήμους της Λάρισας για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με αποφάσεις που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας κατανέμονται 28 εκατ. ευρώ για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων και 4,96 εκατ. ευρώ για καταβολή μισθωμάτων από 1 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2021, καθώς και των υπηρεσιών που τους μεταφέρθηκαν από 1-1-2011, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Καλλικράτης»

Συνολικό ποσό 33 εκατ. ευρώ κατανέμεται σε όλους τους δήμους για τη χρηματοδότηση των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στους επτά δήμους του νομού Λάρισας θα καταβληθούν συνολικά 871.776 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων και την καταβολή μισθωμάτων.

Αναλυτικά:

– Αγιάς 38.669

– Ελασσόνας 100.770

– Κιλελέρ 63.156

– Λαρισαίων 481.359

– Τεμπών 44.220

– Τυρνάβου 81.630

– Φαρσάλων 61.972

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα