ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Παραλίγο να είχαμε ατύχημα στον Αμπελώνα χθες το μεσημέρι, όταν έσπασε ένα τεράστιο κλαδί δένδρου στο πάρκο του Περιφερειακού Ιατρείο το οποίο έσκασε μπροστά από το περίπτερο χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει ούτε τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ούτε και τους πελάτες που βρίσκοντας εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα νωρίτερα είχε πέσει και άλλο μεγάλο κλαδί, ενώ όπως σημειώνουν γείτονες είχαν ειδοποιήσει εδώ και μέρες το δήμο χωρίς όμως κάποιος να ενεργήσει προληπτικά.


Συνεργείο του δήμου έφτασε στο σημείο μετά το συμβάν και αφού η γειτονιά ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Γκάτσο ο οποίος σημειωτέον μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάποια ενημέρωση για το πρόβλημα από την υπηρεσία.

Paidis.com

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα