ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣυνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων της πολιτικής κίνησης "εΜΕίς"

Συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων της πολιτικής κίνησης “εΜΕίς”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε η πολιτική κίνηση Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, “εΜείς”, την Τρίτη στις 7:00 μ.μ.

Στη συνάντηση από την πλευρά της “εΜείς” συμμετείχαν ο συντονιστής της, Δημήτρης Σακατζής από τη Λάρισα, και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ανδρέας Κοσμάτος από την Πάτρα.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενημερώθηκε ο κ. Παπαστεργίου για τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της “εΜεις” αναφορικά με τη διενέργεια συνεδρίου και τη μετεξέλιξη της σε κόμμα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα