ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔεκάδες περιστατικά covid μετέφερε χθες το ΕΚΑΒ στη Λάρισα...

Δεκάδες περιστατικά covid μετέφερε χθες το ΕΚΑΒ στη Λάρισα – Εφημερία τρόμου στο Πανεπιστημιακό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δεκάδες κλήσεις δέχτηκε χθες από το πρωί το ΕΚΑΒ στη Λάρισα για περιστατικά κορονοϊού, τα οποία καταφθάνουν στο εφημερεύον πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου πλέον υπάρχει πίεση τόσο σε απλές κλίνες, όσο και στη ΜΕΘ-covid.

Στη Λάρισα τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πάνω από 200 κρούσματα. Προχθές είχαμε 258, χθες 257, ενώ την Τρίτη 270 και το σημαντικό είναι ότι και Μαγνησία και Τρίκαλα έχουμε επίσης σημαντική επιβάρυνση μιας και το πανεπιστημιακό καλείται να εξυπηρετεί περιστατικά από όλη τη Θεσσαλία. Αυτή τη στιγμή είναι 16 κλίνες κατειλημμένες στη ΜΕΘ-covid του πανεπιστημιακού καθώς διασωληνώθηκαν χθες άλλοι τρεις, όλοι ανεμβολίαστοι.

Οι κλίνες ΜΕΘ παρά τη σχετική αποσυμφόρεση που προσέφερε η διάθεση κλινών από τον ιδιωτικό τομέα λιγοστεύουν πλέον σε όλα τα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι περιστατικό από την Καρδίτσα διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, με το που κατέληξε ασθενής.

Οι γιατροί του πανεπιστημιακού , όπως και του Γενικού έχουν φτάσει στα όριά τους και διαμαρτ΄λυρονται για το γεγοό, ότοι πλέον ασχολούνται μόνο με περιοστατικά κορονοϊού στη συντριπτική τους πελιοψηφία ανεμβολίαστων, ενώ την ίδια ώρα αδρανοποιούνται σημαντικές κλινικές και χειρουργεία για τις άλλες παθήσεις.

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα