ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΞύπνησε από το κώμα που είχε πέσει ο 20χρονος...

Ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει ο 20χρονος ντελιβεράς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ξύπνησε απο το κώμα στο οποίο είχε πέσει ο 20χρονος ταχυμεταφορέας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο του Βόλου.

Ο 20χρονος νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.Ο νεαρός άνδρας έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν οτι όλα βαίνουν καλώς.Το σημαντικότερο όλων όμως είναι οτι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα