ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕφετείο Λάρισας: Έκοψε το "βραχιολάκι" και παραμένει άφαντος

Εφετείο Λάρισας: Έκοψε το “βραχιολάκι” και παραμένει άφαντος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Mε ποινή κάθειρξης 7 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καταδικάστηκε ερήμην προχθές από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ένας 42χρονος υπήκοος Γεωργίας, που κατηγορήθηκε για κλοπές αυτοκινήτων BMW που κατέληγανεξαρτήματα.

Ερήμην καθώς, ο φυγόποινος πλέον Γεωργιανός, παραμένει άφαντος από τον Δεκέμβριο του 2017 όταν έκοψε τον ιμάντα της φορητής συσκευής ηλεκτρονικής επιτήρησης («βραχιολάκι») ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό με την επιβολή μάλιστα «της υποχρέωσής του να μην εξέρχεται από τον εσωτερικό στεγασμένο χώρο της δηλωθείσας κατοικίας του» στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί του καταδικάστηκε και ένας 31χρονος συνεργός του, ο οποίος δεν συνελήφθη ποτέ. Αντίθετα, αθωώθηκε ένας 38χρονος Λαρισαίος ιδιοκτήτης μάντρας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Β. Κακάρας

Eλευθερία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα