ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΘρίλερ με 47χρονη που τραυματίστηκε από όπλο – Φέρεται...

Θρίλερ με 47χρονη που τραυματίστηκε από όπλο – Φέρεται να πήρε την καραμπίνα του συζύγου της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μία 47χρονη γυναίκα που φέρεται να πήρε την καραμπίνα που ανήκει στον άνδρα της και να αυτοπυροβολήθηκε στην Ερέτρια. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το βράδυ της Τετάρτης η γυναίκα πήρε την καραμπίνα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Αθηνών όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και ήδη έχει υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

newsbeast.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα