ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΚΟΣΜΟΚάμερα κατέγραψε δικαστίνα να φιλιέται στο στόμα μέσα στα...

Κάμερα κατέγραψε δικαστίνα να φιλιέται στο στόμα μέσα στα κρατητήρια με καταδικασμένο δολοφόνο (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή. Η κάμερα ασφαλείας κρατητηρίων κατέγραψε την δικαστίνα Μαριέλ Σουάρεζ να φιλιέται με τον καταδικασμένο για τη δολοφονία αστυνομικού, Κριστιάν Μπούστος. Μάλιστα το δικαστήριο στην απόφαση του, είχε χαρακτηρίσει τον Μπούστος, ως «άκρως επικίνδυνο».

Η ίδια δικαστίνα συμμετείχε σε δικαστικό συμβούλιο που θα έκρινε εάν ο Μπούστος θα καταδικαζόταν ή όχι σε ισόβια κάθειρξη. Πλέον μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις ενώ γίνεται και έρευνα για τη συμπεριφορά της και τη σχέση της με τον καταδικασμένο.

Το Δικαστικό Συμβούλιο

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστικό συμβούλιο ήταν η μοναδική που ψήφισε αρνητικά στην ισόβια κάθειρξη του Μπούστος. Η απόφαση ήταν στο εφετείο. Ο Μπούστος είχε καταδικαστεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού Λεάντρο Ρόμπερτς κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα