ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ“Μάχη” για να ανοίξουν τους δρόμους μέσα στα χωριά...

“Μάχη” για να ανοίξουν τους δρόμους μέσα στα χωριά δίνουν οι κάτοικοι στις ορεινές περιοχές της Ελασσόνας (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Αντιμέτωποι με την παγωνιά, τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αλλά και το ύψος του χιονιού που φτάνει το ένα μέτρο είναι οι κάτοικοι στα ορεινά χωριά του Ολύμπου, στην περιοχή της Ελασσόνας.


Το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό, αλλά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε τέσσερις συνολικά ορεινές περιοχές του ν. Λάρισας, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ανοίξουν τους δρόμους μέσα στα χωριά, πέραν των κεντρικών οδικών αρτηριών που ενώνουν με τον δήμο Ελσσσόνας.

Στον ορεινό Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, όπου χιόνισε διαρκώς τις προηγούμενες ημέρες το χιόνι σε ορισμένα σημεία ξεπερνά το ένα μέτρο και είναι, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, αρκετά συμπαγές, γεγονός που προμηνύει σύμφωνα με τους παλαιότερους της περιοχής και νεές χιονοπτώσεις.

Οι προσπάθειες των κατοίκων επικεντρώνονται στην διάνοιξη των δρόμων μέσα στο χωριό, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται βασικές τους ανάγκες που έχουν σχέση και με την μετακίνηση, αλλά και τις προμήθειες βασικών αγαθών.

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα