ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός: Προς χαλάρωση των μέτρων κατευθύνεται η κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Προς χαλάρωση των μέτρων κατευθύνεται η κυβέρνηση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η ολομέλεια της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας -μετά τη χθεσινή αναβολή- με κεντρικό θέμα την παράταση ή όχι των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού που λήγουν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Το χθεσινό μαύρο ρεκόρ των 115 θανάτων για τον Ιανουάριο, η επίπλαστη σταθεροποίηση των ημερήσιων κρουσμάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία – λόγω της κακοκαιρίας – και η κάμψη του εμβολιαστικού ρυθμού θα επηρεάσουν την απόφαση των ειδικών.

Σε αυτό το κλίμα, μιλώντας το πρωί η αναπληρώτρια Υγείας Μίνα Γκάγκα στον ΣΚΑΪ, είπε ότι για παράδειγμα, μπορεί να επιστρέψει η μουσική στα καταστήματα, αλλά να είναι υποχρεωτικό οι θαμώνες, να είναι καθήμενοι.

Αναφερόμενοι στον κόσμο που θα μπορεί να μπαίνει στα γήπεδα, είπε ότι θα μπορούσε να αυξηθεί το ποσοστό, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

protothema.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα