ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: "Φέσωσε" φίλο του με 955.000 € σε επιταγές...

Λάρισα: “Φέσωσε” φίλο του με 955.000 € σε επιταγές – Κάθειρξη 8 ετών σε επαγγελματία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τη μακροχρόνια φιλία που ξεκινούσε από τα φοιτητικά τους χρόνια καταχράστηκε επαγγελματίας της Καρδίτσας, ο οποίος «φέσωσε» με περίπου 1 εκατ. ευρώ (955.000 ευρώ), επαγγελματία της Αιτωλοακαρνανίας, από τον οποίο έλαβε επιταγές για να διευκολυνθεί και να κάνει τη δουλειά του, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ τα δανεικά.

Ο 58χρονος Καρδιτσιώτης καταδικάστηκε πρόσφατα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας που συνεκδίκασε δύο υποθέσεις, μια απάτης και μια δεύτερη πλαστογραφίας, επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος, διά του συνηγόρου παραδέχθηκε πως έλαβε τις επιταγές από τον συμφοιτητή του και πρώην φίλο του, «στο πλαίσιο της μακροχρόνιας φιλίας», επιταγές που χρησιμοποίησε πλαστογραφώντας για την «κάλυψη των άμεσα ταμειακών αναγκών» των επιχειρήσεών του, χωρίς ωστόσο να τις καλύψει στη συνέχεια.

Β. Κακάρας Ελευθερία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα