12.9 C
Larissa
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΚΟΣΜΟΒρέθηκε 6χρονη που αγνοούνταν από το 2019 – Την...

Βρέθηκε 6χρονη που αγνοούνταν από το 2019 – Την είχαν απαγάγει και την έκρυβαν σε μυστικό χώρο κάτω από σκάλα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση που προήλθε από απαγωγή μιας 6χρονης στο Ούλστερ της Νέας Υόρκης. Το κοριτσάκι είχε απαχθεί το 2019 και έπειτα από 2 χρόνια ερευνών βρέθηκε καλά στην υγεία του

Όπως αναφέρει η New York Post, το παιδί είχε απαχθεί από τους γονείς του, όταν αυτοί έχασαν την επιμέλεια, οι οποίοι το έκρυψαν σε ένα μυστικό δωμάτιο κάτω από τη σκάλα στο σπίτι του παππού του στο Σούγκερτις.



Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 6χρονη Paislee Shultis ύστερα από μια πληροφορία. Μετά από έρευνα στο σπίτι το κοριτσάκι εντοπίστηκε σε ένα μυστικό χώρο, κάτω από τις σκάλες του σπιτιού του παππού.

Κρύπτη που γονείς έκρυβαν το παιδί τους
Το κοριτσάκι εντοπίστηκε με τον ένα απαγωγέα μέσα στην κρύπτη

η αστυνομία περιγράφοντας την στιγμή που βρήκαν το κοριτσάκι ανέφερε: «Οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια. Μετά την αφαίρεση πολλών ακόμη σκαλοπατιών, το παιδί και ο απαγωγέας του ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο».

Η Paislee ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδερφής της στο Cayuga Heights που απέχει περισσότερο από 200 χιλιόμετρα από την τοποθεσία που βρέθηκε η μικρή.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο το γιατί οι γονείς έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι για να πάρουν τα παιδιά δεν κατάφεραν να βρουν τη μικρή, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή την ώρα της απαγωγής βρισκόταν στο σχολείο. Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας κατέληξε στο σπίτι του νόμιμου κηδεμόνα. Δίωξη ασκήθηκε και κατά του παππού της μικρής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 6χρονη εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της προτού δοθεί στο νόμιμο κηδεμόνα, με τον οποίο ζει και η αδερφή της, σε άγνωστη τοποθεσία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε πως το κοριτσάκι επί δύο χρόνια δεν πήγαινε σχολείο και δεν λάμβανε εκπαίδευση ούτε στο σπίτι που την έκρυβαν.

newsbeast.gr

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα