ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΑρνείται τις ληστείες ο 62χρονος – Δηλώνει συγγραφέας αστυνομικών...

Αρνείται τις ληστείες ο 62χρονος – Δηλώνει συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Αρνείται κάθε κατηγορία, ο 62χρονος που συνελήφθη ως δράστης δύο ληστειών σε σούπερ μάρκετ στο Βόλο και για μια απόπειρα ληστείας σε περίπτερο. Ο συλληφθείς, που δηλώνει συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, κατάγεται από τον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες αποδίδει τη σύλληψή του σε συμπτώσεις.

Χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια και του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα για ληστεία κατ’ εξακολούθηση (2 τετελεσμένες και μια σε απόπειρα), παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και οπλοκατοχή, και τον παρέπεμψε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα