ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΑυτοπυροβολήθηκε 48χρονη με περίστροφο στη Λάρισα – Νοσηλεύεται στο...

Αυτοπυροβολήθηκε 48χρονη με περίστροφο στη Λάρισα – Νοσηλεύεται στο ΓΝΛ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Εκτός κινδύνου με διαμπερές τραύμα, έχοντας αυτοπυροβοληθεί, νοσηλεύεται μία 48χρονη Λαρισαία.

Προχθές το απόγευμα -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- η 48χρονη ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αυτοπυροβολήθηκε με ένα 22άρι πιστόλι, το οποίο -σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας- κατείχε παράνομα.

Η 48χρονη οδηγήθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακική κοιλότητα.

Μάλιστα, δεν τραυματίστηκε κάποιο όργανο ζωτικής σημασίας, με αποτέλεσμα, ευτυχώς για την ίδια, η 48χρονη να έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά λόγω του τραύματος να παραμένει νοσηλευόμενη στο ΓΝΛ.

Ελευθερία (Β.Κ.)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα