17.9 C
Larissa
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΡούλα Πισπιρίγκου: Άναψε λαμπάδες για τα παιδιά της μέσα...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άναψε λαμπάδες για τα παιδιά της μέσα στη φυλακή το Πάσχα

Τρία κεράκια ζήτησε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, να της φέρουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχτηκε επίσκεψη από τους δικούς της ανθρώπους.



«Ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο είχε επισκεπτήριο από τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τρία κεράκια να της πάνε για να τα ανάψει, μιας και χθες ήταν του Αγίου Γεωργίου και θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα, βιβλία -ρομαντικές νουβέλες-, τηλεκάρτες, τσιγάρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Στο μεταξύ, μιλώντας νωρίτερα για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, τόνισε ότι η 33χρονη επιμένει στην αθωότητά της. «Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος μιλώντας στο Mega.

«Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας» είπε. «Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη» τόνιζε.

newsbeast.gr

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα