Αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι οι Λαρισαίοι μετά τις εξορμήσεις τους τις ημέρες του Πάσχα.
Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Εfilial Travel αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν ελληνικούς προορισμούς για αυτό το τριήμερο. Έτσι θα ταξιδέψουν οικογενειακά ή με παρέα στην Αίγινα, στην Σκιάθο, στο Πήλιο, στην Μάνη και στο Ναύπλιο. Κάποιοι άλλοι πρόσθεσαν μέρες στην εβδομάδα που διανύουμε και πάνε εξωτερικό. Για παράδειγμα ταξιδεύουν στην Ιορδανία (8ημέρες) και στο Ντουμπάι (6 μέρες). Στην Ευρώπη ταξιδεύουν για Ρώμη, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Βενετία και Άμστερνταμ .
Επίσης ήδη αρκετοί έχουν δηλώσει συμμετοχή για μικρές κρουαζιέρες μέσα στο Καλοκαίρι, Αυτός είναι ένας κλάδος που ξεκινά ξανά δυναμικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας και φαίνεται πολλοί να τις προτιμούν.
Π.Γ.
larissapress.gr

