ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΚΟΣΜΟΠλήρωναν για να δοθεί το όνομα της γυναίκας τους...

Πλήρωναν για να δοθεί το όνομα της γυναίκας τους σε… κακοκαιρία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Για το Μνημόνιο Τεχνικής Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ελλάδας (ΕΜΥ) και της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας του Ισραήλ, μίλησε στο «Σίγμα», ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας Κλεάνθης Νικολαΐδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα απίστευτο γεγονός.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δέκα τηλεφωνήματα

Είπε συγκεκριμένα ότι το Τμήμα του δέχθηκε τουλάχιστον δέκα τηλεφωνήματα από άνδρες που ζητούσαν όπως δοθεί το όνομα της γυναίκας τους σε κακοκαιρία, ενώ μάλιστα πρότειναν και να πληρώσουν για αυτό, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Αναφερόμενος στον κατάλογο που συνομολογήθηκε μεταξύ των τριών χωρών για την ονοματολογία ακραίων καιρικών συστημάτων, είπε πως την 1η Οκτωβρίου θα δημιουργηθεί άλλος, με νέα ονόματα.

in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα