ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΚΟΣΜΟ27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο

27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο Μάξι Ρολόν και ο αδερφός του Άριελ σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αργεντινή, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε δέντρο και βύθισαν σε πένθος την Μπαρτσελόνα.

Ο 27χρονος Αργεντινός είχε αγωνιστεί για μία εξαετία στις ακαδημίες και τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, ενώ έχει και έναν δίδυμο αδερφό που είναι επίσης ποδοσφαιριστής, έχοντας περάσει από τις Βελέζ και Άρσεναλ Σαραντί.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο Μάξι μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Άριελ ταξίδευαν στο πατρικό τους στην Κασίλντα της επαρχίας Σάντα Φε, το πρωί του Σαββάτου (14/5), όταν το αυτοκίνητό τους έφυγε από το δρόμο για άγνωστους ακόμη λόγους. Αμφότεροι έχασαν τη ζωή τους από τα τραύματα της σύγκρουσης, με την Μπαρτσελόνα να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός.

 

newsit.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα