ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ«Πόλος έλξης» η Λίμνη Πλαστήρα για το δεκαπενταύγουστο (Video)

«Πόλος έλξης» η Λίμνη Πλαστήρα για το δεκαπενταύγουστο (Video)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι κρατήσεις καταλυμάτων στον ορεινό όγκο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Επαγγελματίες του κλάδου, μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» σημειώνουν ότι η πληρότητα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου έχει φτάσει στο 90%, ποσοστό ικανοποιητικό αν λάβουμε υπόψη το γεγονός πως βρισκόμαστε εν μέσω θερινής περιόδου, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και την ακρίβεια.

Αρκετοί επισκέπτες προτίμησαν να επισκεφθούν τη Λίμνη Πλαστήρα, αντί για κάποιο παραθαλάσσιο μέρος.

Παράλληλα και οι Καρδιτσιώτες όπως φαίνεται «ψηφίζουν» ορεινό όγκο και τα χωριά της περιοχής σφίζουν από ζωή.

Όσον αφορά τις τιμές που προσφέρουν οι ξενοδόχοι, είναι για όλα τα βαλάντια και συμμεριζόμενοι την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά, προσφέρουν δελεαστικά πακέτα προσφορών.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια τα λιμνιαια σπορ όπως το θααλάσσιο πιοδήλατο και τα hydrobikes, που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, όπως βλέπετε και στο βίντεο:

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα