ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Σκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες του Α’ Λιμενικού Τμήματος στη Σκόπελο, για να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας, πιθανότατα αλλοδαπό, ο οποίος συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο με επιβαίνοντες δύο νεαρούς Έλληνες που τραυματίστηκαν, αλλά τους εγκατέλειψε αβοήθητους.

Το ατύχημα έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σκοπέλου, όταν το δίκυκλο του δράστη συγκρούστηκε με αυτό των δυο παιδιών που ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Όμως, ο άγνωστος αναβάτης της μηχανής έσπευσε να εξαφανιστεί και οι λιμενικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες, που ενδέχεται να τον έχουν καταγράψει. Η κοπέλα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Μέθυσε και τράκαρε δυο σταθμευμένα οχήματα

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, όταν ένας 55χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές.

Το αλκοτέστ έδειξε 1,72mg/dL περιεκτικότητα στο αίμα στην πρώτη μέτρηση και 1,67mg/dL στη δεύτερη, όταν το επιτρεπτό όριο είναι 0,5 g ανά λίτρο αίματος κι έτσι ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.

protothema.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα