26.5 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Χρυσό μετάλλιο για την Καρδιτσιώτισσα Αντιγόνη...

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Χρυσό μετάλλιο για την Καρδιτσιώτισσα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην, η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη  αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Η Ντρισμπιώτη ήταν επικεφαλής της κούρσας από νωρίς και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η Γκονζάλες από την Ισπανία και τρίτη ήταν η Μανταράζ από την Ουγγαρία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην είχε μείνει στην 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, αλλά στο Μόναχο ήταν εκπληκτική και με την ελληνική σημαία στα χέρια, τερμάτισε πρώτη στο αγώνισμά της, για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022.

Πηγή: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα