ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΓυναίκα έριξε από τις σκάλες τον 31χρονο πρώην άνδρα...

Γυναίκα έριξε από τις σκάλες τον 31χρονο πρώην άνδρα της από τα σκαλιά.Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε τα προηγούμενα 24ωρα στο Ηράκλειο Κρήτης, ωστόσο αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο άνδρας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Ηράκλειο προκειμένου να παραλάβει το παιδί τους, το οποίο βρίσκεται υπό την επιμέλειά του.

 

Έξω από την πόρτα όμως άρχισε ένας καυγάς με την 31χρονη να επιτίθεται λεκτικά στον πρώην σύζυγό της ενώ κάποια στιγμή – σύμφωνα με την καταγγελία – κλώτσησε δυνατά τον 31χρονο.

 

Με κατάγματα στα πόδια ο 31χρονος
Εκείνος εξαιτίας της κλωτσιάς παραπάτησε και έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στο πόδι.

Την επόμενη ημέρα ο 31χρονος κατέθεσε μήνυση στις αρχές με τους αστυνομικούς να αναζητούν την πρώην σύζυγό του χωρίς όμως να την βρίσκουν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα