ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣυνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι της Λάρισας από τις...

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι της Λάρισας από τις ποινικές δίκες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Mε την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας για αποχή των δικηγόρων από τις δίκες με αντικείμενο αδικήματα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης έως τις 31 Δεκεμβρίου, συντάσσεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας η διοίκηση του οποίου συνεδρίασε χθες.

Οι δικηγόροι ζητούν την απόσυρση ή τροποποίηση της νέας διάταξης που ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες με βάση την οποία θα οδηγούνται στη φυλακή μετά την καταδίκη τους οι δράστες ακόμα και πλημμελημάτων όπως κλοπές, διαρρήξεις ή ακόμα και ζημιών περιουσιών όταν τα αδικήματα αυτά διαπράττονται από συμμορία.

Εν ολίγοις οι δικηγόροι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο για μια διάταξη που θεωρούν άδικη.

Εξαιρούνται παραγραφές και υποθέσεις, όπου συμπληρώνεται το ανώτατο όριο κράτησης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα