ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Αυξημένες τιμές στο σιτάρι, καθηλωμένες στο βαμβάκι

Λάρισα: Αυξημένες τιμές στο σιτάρι, καθηλωμένες στο βαμβάκι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με τιμή αφετηρίας στα 35 λεπτά, τα οποία μαζί με το μπόνους ποιότητας μπορούν να ανέβουν στα 38 λ., ξεκινούν τα συμβόλαια της νέας σεζόν στο σκληρό σιτάρι, που προσφέρει η «Μέλισσα-Κίκιζας».

Η προσφορά είναι σαφώς αυξημένη, έναντι των 20-22 λεπτών, που ξεκίνησε πέρυσι η αγορά και αναμενόμενη λόγω του διπλασιασμού του κοστολογίου των αγροτών.

Να σημειωθεί ότι αυτήν τη στιγμή η αγορά προσφέρει 42 λεπτά στο σκληρό σιτάρι. Όσον αφορά το βαμβάκι, η χρηματιστηριακή ανάκαμψη δεν κράτησε για πολύ, καθώς τις τελευταίες μέρες η αγορά υποχώρησε ξανά στα 71 με 72 λεπτά.

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να απέχουν από τις νέες αγορές και ενδεχομένως αυτή η στασιμότητα να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτό προκαλεί μια ανησυχία στην εγχώρια αγορά, τη στιγμή που η παραγωγή εξελίσσεται ιδανικά.

Γιώργος Ρούστας, Ελευθερία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα