ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕφετείο Λάρισας: Στη φυλακή για ηρωίνη πρώην αστυνομικός

Εφετείο Λάρισας: Στη φυλακή για ηρωίνη πρώην αστυνομικός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ένας 54χρονος συνταξιούχος Βολιώτης πρώην αστυνομικός, μετά την ποινή κάθειρξης που του επέβαλε χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, κρίνοντας τον ένοχο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 54χρονος, όταν υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ., (στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου) είχε συνταξιοδοτηθεί όταν συνελήφθη στο σπίτι Βολιώτισσας σε ραντεβού “ενέδρα” όπου τον ανέμεναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, στο οποίο έγινε η καταγγελία περί διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 54χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πούλησε και προμήθευσε περισσότερα από 42 γραμμάρια ηρωίνης σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες τον Δεκέμβριο του 2014 σε Βολιώτισσα, στο σπίτι της οποίας έστησαν ενέδρα οι αστυνομικοί της Λάρισας και τον συνέλαβαν.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών με αποτέλεσμα ο συνταξιούχος αστυνομικός να οδηγηθεί στις Φυλακές.

kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από Ελευθερία)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα