ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΑγρυπνία για τον Άγιο Ιάκωβο στον Άγιο Αχίλλιο

Αγρυπνία για τον Άγιο Ιάκωβο στον Άγιο Αχίλλιο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, στις 9.15 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμητου Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου του εν Ευβοία, στον Ι.Ν.Αγίου Αχιλλίου.

Η Αγρυπνία περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου το πρωί ΔΕΝ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

 

Σχολή γονέων στον Άγιο Αχίλλιο

την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου με τον γενικό τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΖΥΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ». Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ. ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Οι ομιλίες αυτές συνεχίζονται και τη νέα κατηχητική-ιεραποστολική χρονιά 2022-2023. Η δεύτερη ομιλία θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στον Ι.Μ.Ν.ΑγίουΑχιλλίου. Φιλοξενούμενος θα είναι ο στρατιωτικός ψυχίατρος κ.Παύλος Νταφούλης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: “ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα