ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΜπαρτσελόνα: Είδε τον χάρο με τα μάτια της απέναντι...

Μπαρτσελόνα: Είδε τον χάρο με τα μάτια της απέναντι στην Ιντερσίτι της τρίτης κατηγορίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η Ιντερσίτι της τρίτης κατηγορίας ισοφάρισε τρεις φορές (3-3) την Μπαρτσελόνα, στέλνοντας το ματς στην παράταση όπου η ομάδα του Τσάβι πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου με 4-3 χάρη σε γκολ του Φατί. Προκρίσεις και για Ατλέτικο, Σεβίλλη.

Ισοφάρισε τρεις φορές

Η Ιντερσίτι της 3ης κατηγορίας έβαλε πολύ δύσκολα στους Καταλανούς, καθώς ισοφάρισε τρεις φορές στο ματς, με χατ-τρικ του απίθανου Σολντεβίλα, έστειλε το ματς στην παράταση όπου χάρη σε γκολ του Φατί οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 4-3 και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Αραούχο, Ντεμπελέ και Ραφίνια πέτυχαν τα άλλα τρία γκολ της Μπάρτσα που παρατάχθηκε κυρίως με βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά είδε τον χάρο με τα μάτια της.

Tα αποτελέσματα των «32» του Κυπέλλου:

Λογρονές – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1
Ποντεβέδρα – Μαγιόρκα 0-2 (παρ.)
Λινάρες – Σεβίλλη 0-5
Οβιέδο – Ατλέτικο 0-2
Iντερσίτι – Μπαρτσελόνα 3-4 (παρ.)
Αλαβές – Βαγιαδολίδ 1-0

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα