ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣπύρος Μπιμπίλας: Καταπέλτης για τους ρεπόρτερ

Σπύρος Μπιμπίλας: Καταπέλτης για τους ρεπόρτερ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στα λάθη που έκαναν στη χρήση της ελληνικής γλώσσας στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ξέσπασε για την αγραμματοσύνη -όπως έγραψε- των δημοσιογράφων σε όλα τα κανάλια που μετέδιδαν την είδηση.

Η ανάρτηση

«Πόση αγραμματοσύνη έχουν τόσοι πολλοί ρεπόρτερ όλων των καναλιών! Σχολείο δεν πήγαν; Το τι κοτσάνες πετάνε κατά τις περιγραφές τους στην κηδεία του έκπτωτου πρώην βασιληά. Ακούσαμε την “βασιλομήτωρ” αντί βασιλομήτορα… το τι του “εκλιπών” αντί εκλιπόντος.. Ντροπή σας αγράμματοι να σκοτώνετε την ωραία γλώσσα μας.! Ανοίξτε Βιβλία να μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο facebook.

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα