ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚόκκαλης: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει με φιέστες την απαξίωση του...

Κόκκαλης: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει με φιέστες την απαξίωση του Ιατρικού κλάδου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

«Η Κυβέρνηση με φιέστες και τυμπανοκρουσίες πανηγυρίζει για την απαξίωση του Ιατρικού κλάδου»σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά ο κ. Κόκκαλης αναφέρει: «Εκτός τόπου και χρόνου είναι οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ. Σύσσωμος ο κόσμος του Ιατρικού Κλάδου αποφάσισε την αποχή του από τις πανηγυρικές εκδηλώσεις παρωδία, καθώς με το clawbαck και το rebαte στα ύψη, ο Οργανισμός κατ’ ελάχιστον  οφείλει  να εξοικονομεί οικονομικούς πόρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις του έναντι των παρόχων. Η Κυβέρνηση αδιαφορεί και παραβλέπει συστηματικά το γεγονός ότι το υπέρογκο clawback που πληρώνουν οι εργαστηριακοί γιατροί έχει οδηγήσει σε λουκέτο χιλιάδες ιατρεία τους οποίους μάλιστα, μέσω της  Διοικήτριας κ. Θεανώς Καρποδίνη, δεν διστάζει να χαρακτηρίζει ως αχάριστους,.

Οι απαξιωτικές, δηλώσεις της Διοικήτριας κ. Θεανώς Καρποδίνη εναντίον των διαγνωστικών εργαστηρίων και ιατρείων αντικατοπτρίζουν την αληθινή στάση της Κυβέρνησης προς τον κλάδο της υγείας που αποδεδειγμένα κατά τη θητεία της περιορίζεται μόνο σε χειροκροτήματα και επικοινωνιακές φιέστες.

Η υποκριτική στάση της Κυβέρνησης  είναι πλέον κανόνας, όπως είναι και ο συστηματικός εμπαιγμός και η κοροϊδία όλων των Ελλήνων πολιτών.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα