ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΤραγωδία στα Τέμπη: Μάνα αναζητά τον αγνοούμενο γιο της...

Τραγωδία στα Τέμπη: Μάνα αναζητά τον αγνοούμενο γιο της – “Σε έναν μήνα θα είχε τα γενέθλιά του”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

“Το εισιτήριό του ήταν Βαγόνι 5, θέση 22… Δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες. Είναι αγνοούμενος…”.

Συγκλονισμένη και με βουρκωμένα μάτια μία μητέρα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αναζητά τον 22χρονο γιο της, Ντένι Ρούτσι.

“Κάνω έκκληση προς όλα τα παιδιά που βγήκαν από τα βαγόνια εάν τον είδαν…Εάν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει. Δεν βρίσκω το παιδί μου. Ήταν σε ένα βαγόνι που, δόξα τω Θεώ, πολλά παιδιά σώθηκαν. Δεν ξέρω εάν εκείνη τη στιγμή της σύγκρουσης είχε σηκωθεί να πάει στο κυλικείο”  λέει και με τρεμάμενη συνεχίζει: ” Κατέβηκε στην Αθήνα να δει τους φίλους του. Σε έναν μήνα θα είχε τα γενέθλιά του”.

 

“Αυτή η αναμονή μας σκοτώνει… Τουλάχιστον να ξέρουμε. Ζει, δεν ζει; Μου σκοτώσαν το παλικάρι… Είναι δολοφόνοι όλοι τους…” λέει γεμάτος οργή ο πατέρας του 22χρονου αγνοούμενου Ντένι, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου “εάν ψάχνει το παιδί του” απαντά σαν να μονολογεί: “Τι ψάχνω; Ψάχνω ένα τίποτα…”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα