ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔημοτική Aστυνομία: 6 προσλήψεις στους Δήμους Λαρισαίων και Ελασσόνας

Δημοτική Aστυνομία: 6 προσλήψεις στους Δήμους Λαρισαίων και Ελασσόνας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Αρχίζουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ 1.213 νέων δημοτικών αστυνομικών στους ΟΤΑ που αφορούν τις εκπαιδευτικές κατηγορίες ΔΕ (Δευτεροβάθμια), ΠΕ (Πανεπιστημιακή) και ΤΕ (Τεχνολογική).

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εγκρίθηκε η κατανομή 1.000 κενών οργανικών θέσεων ανά δήμο και κατηγορία εκπαίδευσης.

Οι θέσεις αυτές προέκυψαν μετά από αντίστοιχα αιτήματα των δήμων που κλήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών να υποβάλλουν μετά την ψήφιση τον περασμένο Δεκέμβριο του νόμου 5003/22 για την αναμόρφωση της δημοτικής αστυνομίας.

(*) Σύμφωνα με την κατανομή στο Δήμο Λαρισαίων θα καλυφθούν 5 θέσεις (3 ΠΕ- 2 ΤΕ) και στον Δήμο Ελασσόνας 1 θέση (ΤΕ).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα